Osmani – Episodi 172


Osmani – Episodi 172

22:00 28/07/2021

Umur beu shkon ne kalane e tekfurit Nikolla, aty përballet dhe me tradhëtarin Dyndar Bej.

Osmani ka vendosur të hakmerret ndaj xhaxhait të tij dhe tekfurit që e strehon atë.

A do të mund të kapet më në fund Dyndar bej?Të ngjashme