Osmani – Episodi 176


Osmani – Episodi 176

22:00 13/09/2021

Si do të jetë dyluftimi mes ushtrive të Osmanit dhe tekfurit Nikolla?

Si do të shkojë plani i vendosjes së dinamitit në bodrumet e kalasë së tekfurit?

A do të ketë viktima ky shpërthim?Të ngjashme