Osmani – Episodi 185


Osmani – Episodi 185

22:00 04/10/2021

A do të mundet Osmani të gjejë gjuhën e përbashkët me Umur beun?

Xherkutaj rikthehet në kamp si një musliman e devotshem…

Çfarë i mungon marrëdhënies mes Balës dhe Osmanit?


Të ngjashme