Osmani – Episodi 187


Osmani – Episodi 187

22:00 06/10/2021

Çfarë do të ndodhë mes Osmanit dhe Balës?

Osmani i rrëfen asaj një vendim që do të tronditë gjithçka në jetën e tyre bashkëshortore…

Çfarë i ofron Umur beut tekfuri Nikolla që ta ketë atë në anën e vet?


Të ngjashme