Osmani – Episodi 188


Osmani – Episodi 188

22:00 11/10/2021

Bamsi nxit Xherkutajin t’i shprehë ndjenjat e vërteta gruas që ai dashuron…

Si do të shkojë takimi mes Togajit dhe tekfurit Nikolla?

Osmani niset drejt kampit të Umur beut për të çuar në vend porosinë e Sheh Edebali.

Gogtu njeh një grua që do t’i rrëmbejë zemrën menjëherë.


Të ngjashme