Osmani – Episodi 189


Osmani – Episodi 189

22:00 12/10/2021

A do të arrije Malhun të shpëtojë kampin e saj nga mizoria e mongolëve?

Osmani vjen dhe i ofron mbrojtje dhe ndihmë fisit të Umur beut.

Cili është plani i rradhës i tekfurit Nikolla?


Të ngjashme