Osmani – Episodi 22

Osmani – Episodi 22

22:00 27/04/2020

A do të pranojë Osmani t’i përulet xhaxhait te tij, Dyndar beut?

Çfarë do të ndodhë me dashurinë mes Bales dhe Osmanit?

Edebali vendos të përballet me armikun e tij, Janisin…

Të ngjashme

Grupi

Kallezo