Osmani – Episodi 248
Osmani – Episodi 248

22:00 27/04/2022

Veziri Alemshah ka mbledhur të gjithë bejleret turq së bashku me tekfurët.

Edhe Osmani në arrati ka mbledhur miqtë e tij më besnikë.

A do të arrijë tekfuri Koses të rimarrë motrën e tij Marinë?

A do të munden Osmani dhe Turguti të futen në Sogut?

Të ngjashme