Osmani – Episodi 25

Osmani – Episodi 25

22:00 05/05/2020

Tek kush do mbështetet Sofia dhe Janisi në hakmarrjen e tyre?

Çfarë do ë ndodhë me florinjtë e vjedhur që ndodhen në çadrën e Dyndar beut?

Baturi ndodhet në rrezik…

Alishar beu shikon për herë të parë Balen…

Të ngjashme

Grupi

Kallezo