Osmani – Episodi 251
Osmani – Episodi 251

22:00 10/05/2022

Një dasmë e bukur po zhvillohet brenda kampit.

Xherkutaj nxitet nga kjo dasmë dhe i kërkon gruas që dashuron të martohet me të sa më shpejt…

Çfarë po ndodh me Burganin?

Osmani përballet me vëllain e tij që e ka tradhëtuar…

Të ngjashme