Osmani – Episodi 254
Osmani – Episodi 254

22:00 18/05/2022

Tekfuri Nikolla tashmë ka marrë edhe fronin tjetër të tekfurit tradhtar.

Veziri Alemshah mbledh popullin për të ekzekutuar Osmanin dhe ushtarët e tij.

A do të mundet Turguti të shpëtojë gruan e tij, Marian?

Të gjithë nisen për të shpëtuar Osmanin, por a do të arrijnë ata në kohë?

Të ngjashme