Osmani – Episodi 256
Osmani – Episodi 256

22:00 25/05/2022

A do të mundet Turguti të vrasë ne dyluftim tekfurin Nikolla?

Mongolet arrijnë të marrin peng Osmanin dhe disa nga njerëzit e tij…

A do të arrijë zonja Malhun të shpëtojë bashkëshortin e saj?

Të ngjashme