Osmani – Episodi 258
Osmani – Episodi 258

22:00 01/06/2022

Një përplasje e përgjakshme pritet të ndodhë mes grave të fisit dhe Gyndyz beut.

A do të arrijë ai t’i përzerë ato?

Osmani shkon vetë personalisht të takojë sulltanin Mesud.

Cili është plani rezervë i Osmanit së bashku me Turgutin?

Të ngjashme