Osmani – Episodi 259
Osmani – Episodi 259

22:00 07/06/2022

Dikush i ka zënë pritë karvanit të grave të Osmanit. Çfarë po ndodh me Balen?

Çfarë do të ndodhë në takimin mes Osmanit dhe sulltanit Mesud?

Lajmi se Osmani ka vrarë sulltanin mbërrin tek të gjithë bejleret turq…

Të ngjashme