Osmani – Episodi 263
Osmani – Episodi 263

22:00 21/06/2022

Osmani dhe ushtarët e tij rrethohen nga mongolët. Çfarë kërkojnë ata?

A do të arrijë Xherkutaj të zbulojë se ku fshihet veziri Alemshah?

Si është gjendja shëndetësore e Selxhanit? A i shpëtoi ajo vdekjes?

Të ngjashme