Osmani – Episodi 27

Osmani – Episodi 27

22:00 12/05/2020

A do të arrijë Alishar bej të gjunjëzojë dhe të arrestojë Osmanin?

A do të arrijë Samsa t’i gjendet pranë komandantit të tij?

Alishar beu kërkon të bëjë për vete Balen…

Të ngjashme

Grupi

Kallezo