Osmani – Episodi 271
Osmani – Episodi 271

22:00 13/07/2022

Vezirit Alemshan i ngrihet një kurth nga Osmani dhe gjithçka është bërë me plan.

Në kamp po bëhen pergatitjet e fundit për dasmën e Ajgylit.

Osmani me ushtaret e tij vendos të heqë qafe një herë e mirë të gjithë kundërshtarët…


Të ngjashme