Osmani – Episodi 273
Osmani – Episodi 273

22:00 19/07/2022

Cili do të jetë fati i ushtarëve të plagosur të Osmanit të kapur nga veziri Alemshah?

A do të arrije Osmani të mund t’i gjejë ata dhe të shpetojë nga kurthet e ngritur nga mongolët?

Veziri Alemshah shkon dhe pushton çadrën e Osmanit duke arrestuar gratë e fisit…

Ajgul arrin të shpëtojë dhe të arratiset nga kampi.


Të ngjashme