Osmani – Episodi 280

Osmani – Episodi 280

22:00 07/09/2022

Dy aleatet thurin një tjetër plan kundër Osmanit.

A do të arrijë shërbëtorja e Marisë të helmojë zonjën e saj?

Cili është plani i Osmanit për të pushtuar kalanë e tekfurit?

Turguti dhe Maria mezi po presin ardhjen në jetë të fëmijës së tyre të parë…

Të ngjashme