Osmani – Episodi 283

Osmani – Episodi 283

22:00 14/09/2022

Një tjetër person do të helmohet brenda kampit të Osmanit…

A do të arrijë Osmani të gjejë tradhëtarin brenda njerëzve që e rrethojnë?

A do të munden Gyndyzi dhe bashkëshortja e tij t’i shpëtojnë akuzës për vrasje?

Çfarë po ndodh me babain e Balës?

Të ngjashme