Osmani – Episodi 297

Osmani – Episodi 297

22:00 09/11/2022

Osmani vazhdon të shijojë i qetë të gjitha nderet që po ofrohen për të brenda në kala.

Nga ana tjetër Gyndyzi dhe gratë e Osmanit po përgatisin një plan për të liruar Orhanin dhe Alaadinin.

Barkin bej vazhdon të udhëheqë me forcë fisin e gruas së tij, duke dalë kundër Osmanit.

Të ngjashme