Osmani – Episodi 3

Osmani – Episodi 3

22:00 11/03/2020

Osmani kundërshton xhaxhain e tij duke u betuar se do të marrë hak për vrasjen e Ajbarsit.

Bamsi i shkatërruar shpirtërisht i jep lamtumirën e fundit djalit të tij.

Çfarë marrëdheniesh ka mes princeshë Sofias dhe komandantit Kalanosi.

Kush është vajza që shpëtoi Osmanin?

Cila është lëvizja e rradhës e Sofias?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi