Osmani – Episodi 318

Osmani – Episodi 318

22:00 30/01/2023

Tradhëtia dhe ekzekutimi i Barkin bëhet shëmbull para popullit.

Çfarë mesazhi sjell sulltani për Osmanin?

Fatkeqësisht Romanus arrin të kapë njerëzit e Osmanit.

Osmani nga ana tjetër rrethohet nga njerëzit e Romanus.Të ngjashme