Osmani – Episodi 319

Osmani – Episodi 319

22:00 31/01/2023

A do të arrijë Xherkutaj dhe gratë e fisit të shpëtojnë robërit e tyre në kala?

Osmani duhet të bjerë në ujdi ose t’i shpallë luftë komandantit Romanus.

Cili është plani i rradhës i Osmanit?Të ngjashme