Osmani – Episodi 32Osmani – Episodi 32

22:00 27/05/2020

Sofia merr vesh që dikush po vjedh thesarin e saj.

A do të arrijë Osmani dhe ushtaret e tij të realizojnë me sukses sulmin e tyre?

Kush është tradhëtari në kala që ka ndihmuar Osmanin?

Një kundërshtar i ri dhe shumë i fortë mbërrin në Sogut dhe madje deri në kampin e Osmanit.Të ngjashme