Osmani – Episodi 320

Osmani – Episodi 320

22:00 01/02/2023

A do të arrijnë Bala dhe Malhun të shpëtojnë pengjet?

A është i sinqertë komandanti Romanus në ofrimin e paqes?

Çfarë do të ndodhë gjatë ceremonisë së dorëzimit të shpatës?Të ngjashme