Osmani – Episodi 321

Osmani – Episodi 321

22:00 06/02/2023

Xherkutaj i jep lamtumiren e fundit gruas që aq shumë e donte.

Osmani tashmë fiton një tjetër betejë drejt themelimit dhe bashkimit të shtëtit të tij.

Bashkë me të janë edhe bejlerë që deri dje i kishte kundërshtarë.Të ngjashme