Osmani – Episodi 33Osmani – Episodi 33

22:00 02/06/2020

Mongolet arrijnë të arrestojnë të gjithë familjen e Osmanit.

Në Sogut një tjetër përballje e fortë do të ketë pasoja.

Çfarë do të ndodhë në takimin mes Osmanit dhe kapiten Balgait.
Të ngjashme