Osmani – Episodi 335

Osmani – Episodi 335

22:00 08/03/2023

Çfarë do të thuhet mes dy të dashuruarve Alçiçek dhe Aktamur?

Një gjyq i madh do të zhvillohet në prani të Osmanit.

Çfarë vendimi do të marrë gjykatësi?Të ngjashme