Osmani – Episodi 337


Osmani – Episodi 337

22:00 14/03/2023

Çfarë mëson Marta në lidhje me Osmanin?

Olof arrin të gjejë vendndodhjen e princeshës. Çfarë do të ndodhë me të?

A do të arrijë Osmani të shpëtojë veten dhe njerëzit e tij?Të ngjashme