Osmani – Episodi 338

Osmani – Episodi 338

22:00 15/03/2023

A do të mund Bala të gjejë Osmanin?

Ndërkohë ky i fundit arrin të shpëtoje disa nga luftëtarët e tij…

Armiqtë e Osmanit po thurin plane për të pushtuar atë që ka mbetur nga Osmani.

Djali i madh i Osmanit tashmë është një princ që po udhëheq sanxhakun.

A do t’i binden atij të gjithë bejlerët?

Si po shkon marredhënia mes Aktamurit dhe Alçiçek?Të ngjashme