Osmani – Episodi 339

Osmani – Episodi 339

22:00 20/03/2023

Cili është plani i rradhës i Martës?

Po ashtu edhe Osmani është gati të pushtojë një kala…

A do të mundet Alçiçek të luftojë për zgjedhjen e saj në dashuri?

A do të arrijë Osmani të pushtojë kalanë e rradhës dhe të zgjerojë territoret e tij

Të ngjashme