Osmani – Episodi 340

Osmani – Episodi 340

22:00 21/03/2023

Teksa Osmani i gëzohet fitores, Olof dhe njerëzit e tij janë nisur drejt kalasë për të shpëtuar rënien e saj.

Por duket se Osmani tashmë e ka bërë të tijen duke ngritur dhe flamurin e fisit të tij…

A do të mund Ajshe të zbulojë se kush është në të vërtetë Marta?

Të ngjashme