Osmani – Episodi 36Osmani – Episodi 36

22:00 10/06/2020

Dikush rremben Osmanin.

A do te arrijë Bamsi dhe Selxhan të lirojnë njerëzit e tyre nga mongolet?

Çfarë plani ka Selxhani?

A do të mund të shpëtojë familja e Osmanit?Të ngjashme