Osmani – Episodi 362

Osmani – Episodi 362

22:00 15/05/2023

Cili është plani i Malhun për të shpëtuar Osmanin?

Sulltanesha Ismihan ka dhënë urdhër për ekzekutimin e Bales dhe babait të saj.

A do të arrijë Osmani ta ndalojë këtë ekzekutim?

Të ngjashme