Osmani – Episodi 365

Osmani – Episodi 365

22:00 22/05/2023

A do të mund të shpëtojë Osmani dhe Bala nga Olof dhe gruaja e tij?

Osmani ka për të larë edhe një tjetër borxh tradhëtie…

Ismihan i merr Osmanit konakun e tij.

Ndërkohë edhe Osmani ka një “dhuratë” për të…

Të ngjashme