Osmani – Episodi 368


Osmani – Episodi 368

22:00 29/05/2023

Çfarë vendimi do të marrin bejleret në kuvend?

A do të arrijë Aktamuri dhe Alçiçek të ribashkohen?

Vikinget arrijnë të sulmojnë një nga kalatë e Osmanit me ndihmen e një spiuni…Të ngjashme