Osmani – Episodi 369


Osmani – Episodi 369

22:00 30/05/2023

Bajander beu vazhdon të blejë ushtarë kundër Osmanit…

Kalaja nën komanden e Turgut beut tashmë është në duart e vikingut Olof.

Si do të vazhdojë aleanca e sulltaneshë Ismihan dhe Olofit?Të ngjashme