Osmani – Episodi 394


Osmani – Episodi 394

22:00 05/09/2023

Si do të përfundojë beteja mes dy ushtrive, asaj të Osmanit dhe të Nejmanit?

Çfarë po përpiqen të bëjnë Bala dhe Malhun?

Nje tjetër betejë e rëndësishme do të shënojë fitoren e fisit Kaja.Të ngjashme