Osmani – Episodi 396


Osmani – Episodi 396

22:00 11/09/2023

Çfarë do të thuhet në mbledhjen mes Osmanit, sulltaneshë Ismihan dhe bejlereve?

Një kurth i ngritur nga Ismihan do të shpëtojë jetën e Nejmanit.Të ngjashme