Osmani – Episodi 397


Osmani – Episodi 397

22:00 12/09/2023

A do të mund të realizojë Konur mision e caktuar nga Osman?

Cili do të jetë tashmë plani mes Ismihan dhe Nejman?

Osmani dhe familja e tij do të ndodhen në rrezik të madh për jetën.


Të ngjashme