Osmani – Episodi 398


Osmani – Episodi 398

22:00 13/09/2023

Të plagosur dhe të rrethuar nga flakët gratë dhe fëmijet e Osmanit luftojnë për mbijetesë.

Çfarë do të ndodhë me Balen?

Një letër mbërrin tek sulltan Alaedin. Çfarë shkruhet në të?Të ngjashme