Osmani – Episodi 40Osmani – Episodi 40

22:00 24/06/2020

Dikush mbërrin papritur në kamp. Kush është ai dhe çfarë porosie ka ai për Osmanin?

Edhe tek mongolet vjen dikush i paftuar…

Mongolet kanë nisur bastisjen e popullit të cilët janë nën mbrojtjen e fisit Kaja.

Çfarë kërkon Dyndar beu nga Balgaj?Të ngjashme