Osmani – Episodi 400


Osmani – Episodi 400

22:00 19/09/2023

Çfarë informacioni ka Venge për sulltaneshë Ismihan?

Turgut vazhdon të torturohet nga mongolet.

Osman dhe njerëzit e tij i zënë pritë sulltaneshë Ismihanit dhe Bajander beut.


Të ngjashme