Osmani – Episodi 416


Osmani – Episodi 416

22:00 30/10/2023

Çfarë do të thuhet në mbledhjen e Osmanit me bejleret e tij?

Boran dhe Esrigyn do të bien në kurthin e Nejmanit.

Osman dhe ushtria e tij gjithashtu do të bien në një kurth tjetër.


Të ngjashme