Osmani – Episodi 417


Osmani – Episodi 417

22:00 31/10/2023

Bala arrin në moment të fundit për të shpëtuar Fatmën nga duart e Nejmanit.

Një betejë e  përgjakshme do të ndodhë mes ushtrisë së Osmanit dhe asaj të Nejmanit.

Çfarë do të ndodhë me këtë të fundit?


Të ngjashme