Osmani – Episodi 420


Osmani – Episodi 420

22:00 14/11/2023

Osman arrin të zbulojë vendin e fshehtë të tekfurit Valensi dhe planifikon një sulm të madh kunder tij.

Një betejë e pergjakshne të do ndodhë ndermjet dy ushtrive.

Djemtë e Osmanit gjithashtu kanë një mision…

Të ngjashme