Osmani – Episodi 421/1


Osmani – Episodi 421/1

22:00 15/11/2023

Si do të përfundojë lufta e përgjakshme mes ushtrisë së Osmanit dhe asaj të Tekfurit Valensis?

Çfarë do t’u komunikojë sulltan Mesud njerëzve të tij?

Osman ka një detyrë të rëndësishme për Bajander beun.


Të ngjashme