Osmani – Episodi 444


Osmani – Episodi 444

22:00 29/01/2024

Osman ka vendosur t’u gjejë djemve të tij nuse të përshtatshme për ta.

Fitorja e Osmanit do të çmendë edhe njeherë tjetër mjeshtrin Gera.

Çfarë do të ndodhë gjatë një përballjeje mes Osman dhe Jakup bej?

Të ngjashme