Osmani – Episodi 446


Osmani – Episodi 446

22:00 31/01/2024

Çfarë do të ndodhë gjatë një përballjeje mes Gonxhas dhe Alaedinit?

Mongolet fillojnë sulmin kundër Osmanit duke derdhur shumë gjak në fisin e tij.

Xherkutaj i vogël do të plagoset rëndë. Një lajm i keq mbërrin për Osmanin…

Të ngjashme